Praktijk

Gericht op de toekomst en wegens ruimtegebrek is Fysiotherapie De Dijken is verhuisd naar de hoek van de zorgstraat op de Kerstendijk. Sinds 1 April 2018 zijn wij verhuisd van Kerstendijk nummer 155 naar nummer 169 op de hoek van de straat. Dit was voormalig het pand van Beter Horen.
De praktijk is goed bereikbaar, tram en bushaltes bevinden zich op steenworp afstand van de praktijk. Ook is de praktijk goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn en voor mensen in een rolstoel.
De nieuwe locatie heeft een ruime wachtkamer, 5 behandelkamers op de begane grond en twee grote oefenruimtes om te trainen met patiƫnten. Er is een ruimte ingericht met cardio/kracht apparatuur en los oefenmateriaal om functioneel te kunnen trainen met patiƫnten. Ook is er een ruime oefenzaal die gebruikt kan worden voor groepslessen/trainingen.
Ons team bestaat uit 8 fysiotherapeuten met diverse specialismen. Onze specialisaties zijn: manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kaakfysiotherapie, looptherapie bij claudicatioklachten en oedeemtherapie. Er is voldoende ruimte voor groepsbehandelingen en er kan onder begeleiding zelfstandig getraind worden.

Meer over de praktijk